Nellafiina on ekologinen ja eettinen vaatemerkki. Kun ostat meiltä, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, kuka vaatteet ompelee ja missä olosuhteissa. Kannustamme kotimaisuuteen myös valmistuksessa, ja toivommekin olevamme suunnannäyttäjä myös muille yrityksille. Valmistamme kaikki naistenvaatteet Suomessa. Lastenvaatteet valmistamme sekä Suomessa, että Virossa. 

Miksi Nellafiina on ekologinen?
 
*Vaate valmistetaan niin, että se kestää käyttöä mahdollisimman pitkään. Laadukkaista materiaaleista valmistettujen tuotteiden elinkaari jatkuu oikein huollettuna käyttäjältä toiselle vuosienkin jälkeen.
*Pyrimme minimoimaan ylijämään kankaan, me olemme luoneet ylijäämästä esimerkiksi suomen ensimmäisen ylijäämästä valmistetun alusvaatemalliston. Valmistamme pienemmästä ylijäämästä hiusdonitseja.
*Ekologinen jalanjälkemme on pieni, koska valmistamme kaikki tuotteemme lähituotantona Suomessa, sekä Virossa.
*Kankaat hankitaan vain ympäristönormit täyttäviltä yrityksiltä.
*Emme vaihda mallistoamme useita kertoja vuodessa, vaan teemme ajattomia ja tarkkaan harkittuja vaatteita. Kuosimme ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja!
*Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja ja meidän lähetykset on muovittomia. Käyttämämme nepparit esim. bodyissä on myös muovittomia.
 
Miksi Nellafiina on eettinen?
*Emme hyväksy lapsityövoimaa millään tasolla.
*Kaikki työntekijämme tuotantoprosessin eri vaiheissa saavat työstään asianmukaisen ja elintasoon nähden kunnollisen korvauksen!
*Työolosuhteet ja työvälineet ovat turvallisia ja laadukkaita.
*Kaikki työnteko on vapaaehtoista.
*Yleisesti kaikessa toiminnassamme otamme ihmisoikeudet huomioon, ja tästä emme tingi koskaan. 
*Työajat ovat inhimillisiä, ja otamme työntekijät huomioon yksilöinä.
*Kankaisiin ja itse tuotteisiin liittyvissä asioissa olemme jatkuvasti yhteydessä valmistajiin.
Vierailemme yhteistyökumppaneidemme luona, koska Nellafiinan vaatteet valmistetaan lähellä ja myös materiaalit hankitaan läheltä.