Nellafiinan tarina

 

Nimeni on Vilma Karjalainen. Olen Nellafiinan perustaja. Nellafiina on ollut mielessäni aina, mutta toteutus on täysin esikoiseni Nellan ansiota. Ennen epäröin itseäni ja omia unelmiani - ajattelin, että en voisi koskaan saavuttaa sitä mistä olen unelmoinut. Kun sain Nellan koin tietynlaista voimaantumista. Muistan, miten katsoin tytärtäni silmiin ja ajattelin, että ”kyllä muuten varmasti pystyn”. Näin sai alkunsa Nellafiina - rohkeudesta ja rakkaudesta.

Olen itse törmännyt aina ongelmaan mihin tiedän monen muunkin naisen törmäävän, eli siihen, miten hankalaa muodokkaan naisen on löytää istuvia vaatteita. Tuntuu, että kaikki vaatteet on suunniteltu pienemmän kokoisille. Minä halusin tuoda Nellafiinan valikoimaan tuotteita, mitkä näyttävät hyvältä missä tahansa vaatekoossa! Vastapainoksi tälle olen myös huolehtinut siitä, että meidän XS- koko on oikeasti pieni, sillä tiedän monen pienikokoisen kokeneen samoja ongelmia, mutta toisessa ääripäässä.

 Käytämme vaatteissamme ihanan tuntuista puuvillaa, joka on valmistettu ilman haitallisia aineita. Näin varmistamme, että tuotteemme sopivat myös herkälle iholle. Naisten vaatteissa käytämme myös pehmeää, silkkisen tuntuista bambua.

 Tavoitteeni on elää lasteni kanssa mukavaa elämää, mutta en tavoittele rikastumista. Minulle rikkaus on sitä, että voin nauttia lapsistani ja elämästäni, ei kalliit autot ja muu materia. Tämän näkee myös minun valinnoistani pyörittää Nellafiinaa. Halusin luoda kotimaisen vaatemerkin, mikä on oikeasti ekologinen ja eettinen. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Teen tiivistä yhteistyötä ompelimoiden kanssa, jonka mm. lähituotanto mahdollistaa - on helppo vaikkapa vierailla ompelimossa, kun se on lähellä. 

❤️Nellafiinan tarina on vasta alussa, mutta kasvamme koko ajan. Tavoitteenamme on, että Nellafiinasta kasvaa vahva kotimainen vaatemerkki ja kasvatammekin tuotevalikoimaamme aina mahdollisuuksien mukaan.