Nimeni on Vilma Karjalainen, olen Nellafiinan perustaja. Nellafiina on ollut mielessäni aina, mutta toteutus on osittain esikoiseni, Nellan ansiota. Ennen epäröin itseäni ja omia unelmia, epäröin ja ajattelin että en voisi koskaan saavuttaa sitä mistä olen unelmoinut. Kun synnytin Nellan, koin tietynlaista voimaantumista. Katsoin tytärtäni silmiin ja ajattelin ”kyllä muuten pystyn”. Näin sai alkunsa Nellafiina. Rohkeudesta ja rakkaudesta. 

Olen itse törmännyt aina ongelmaan minkä kanssa moni nainen puntaroi. Runsaasti muotoja- ei istuvaa vaatetta. Tuntuu että kaikki vaatteet suunnitellaan pieniin kokoihin. Minä halusin Nellafiinan valikoimaan tuotteita, mitkä näyttävät hyvältä missä tahansa vaatekoossa!

Käyttämämme materiaali on ihanan tuntuista puuvillaa, joka on valmistettu ilman haitallisia aineita. Naistenvaatteissa käytämme myös bambua. Kaikki materiaalimme sopii erinomaisesti herkälle iholle.

Tavoitteeni on elää lasteni kanssa mukavaa elämää, mutten tavoittele rikastumista. Sen näkee jo minun valinnoistani pyörittää yritystä. Nellafiinan tarina on vasta alussa, kiitos paljon että tuet kahden lapsen äidin pienyritystä!  

helmikuu 27, 2023 — Vilma Karjalainen