Nimeni on Vilma Karjalainen, olen Nellafiinan perustaja. Nellafiina on ollut mielessäni aina, mutta toteutus on esikoiseni, Nellan ansiota. Ennen epäröin itseäni ja omia unelmia, epäröin ja ajattelin että en voisi koskaan saavuttaa sitä mistä olen unelmoinut. Kun synnytin Nellan, koin tietynlaista voimaantumista. Katsoin tytärtäni silmiin ja ajattelin ”kyllä muuten varmasti pystyn”. Näin sai alkunsa Nellafiina. Rohkeudesta ja rakkaudesta. 

Olen itse törmännyt aina ongelmaan minkä kanssa moni nainen puntaroi. Runsaasti muotoja- ei istuvaa vaatetta. Tuntuu että kaikki vaatteet suunnitellaan pieniin kokoihin. Minä halusin Nellafiinan valikoimaan tuotteita, mitkä näyttävät hyvältä missä tahansa vaatekoossa! Vastapainoksi meidän XS koko on oikeasti tosi pieni koko.

Käyttämämme materiaali on ihanan tuntuista puuvillaa, joka on valmistettu ilman haitallisia aineita. Näin tuotteemme sopivat myös herkälle iholle. Naistenvaatteissa käytämme myös pehmeää, silkkisen tuntuista bambua.

Tavoitteeni on elää lasteni kanssa mukavaa elämää, mutten tavoittele rikastumista. Minulle rikkaus on että voin nauttia lapsistani ja elämästäni perus mukavasti, En tavoittele kalliita autoja tai muuta sellaista. Sen näkee jo minun valinnoistani pyörittää yritystä. Halusin luoda Suomalaisen vaatemerkin, mikä on oikeasti ekologinen ja eettinen. 

Kaikki vaattemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Teen tiivistä yhteistyötä ompelimoiden kanssa. Lähituotanto mahdollistaa vierailut ompelimoissa helposti. 

Nellafiina on alusta alkaen rahoittanut itse itsensä. Siispä kiitos on täysin Nellafiinan ihanien asiakkaiden ja tuotteiden tilaajien. Siispä lämmin kiitos ❤️

Nellafiinan tarina on vasta alussa, mutta kokoajan kasvamme, ja tavoitteenamme on, että Nellafiinasta kasvaa vahva Suomalainen vaatemerkki. Tuotevalikoimaa lisäämme aina mahdollisuuksiemme mukaan.

kesäkuu 13, 2023 — Vilma Karjalainen

Kommentit

Anne Airio sanoi:

Ihanat Nellafiinan vaatteet/kuosit vaikka en ole päässyt kokeilemaan, ja sitäkin ihanampi Vilma😍

Linda sanoi:

Kauniita vaatteita. Odotttelen jospa vielä tälle kesää tulisi lh mustaa mekkoa niin pääsee tilaamaan 😍

Karoliina sanoi:

Kiitos upeasta tarinasta ja kauniista, hyvinistuvista vaatteista, joista iloa koko perheelle!

Jeejee sanoi:

<3333

Laura Kaasinen sanoi:

Kaikkea hyvää tulevaan 😍

Sara sanoi:

Ihana teksti ja tarina. Superia seurata Nellafiinan matkaa. Kiva myös tukea kotimaisuutta osatamalla Nellafiinaa!

Nina Huhtinen sanoi:

❤️

Päivi Silmu sanoi:

On ollut mahtavaa seurata elämäänne ja Nellafiinaa. Kovasti onnea jatkoonkin!

Nea sanoi:

Inspiroiva ja ihailtava tarina, joka on vasta alussa. Kaikkea hyvää tulevaan, upea nainen ja hieno uusi kotimainen vaatemerkki 💃

Jätä kommentti

Huom: kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.