Nellafiina on tukemassa hyväntekeväisyysjärjestöä, jokaisen kerran kun tilaat meiltä! Lahjoitamme 1€/tilaus We4you hyväntekeväisyysjärjestölle. Aloitimme yhteistyön syyskuussa 2023, ja vuoden 2023 lahjoitukset menivät Tampereen yliopistolliseen sairaalaan lasten syöpäosastolle. Ostimme joululahjoja ja muita hyödyllisiä tarvikkeita osastolle. 
Lahjaksi ostimme ihanalle Eelalle ison pehmolelun, sekä osastolle yhteiseen käyttöön paljon erilaisia pelejä. Seuraavaksi suuntasimme pleikkapeli osastolle, ja ostimme vähän vanhemmille lapsille uusia pelejä. Pelien parissa menee aika nopeammin osastolla. Pienet jutut on tosi tärkeitä!  
Ostimme myös uusia muumimukeja ja lautasia laspia ilahduttamaan ❤️ Näitä harmillisesti varastetaan aina välillä, mutta ne tuovat paljon iloa lapsille. Nyt on hienot uudet osastolla! 
Lapset olivat hyvinkin iloisia lahjoituksesta. On upeaa että Nellafiina pääsee konkreettisesti auttamaan muita, koska haluamme olla enemmän kuin vain yritys minkä tavoite on tehdä mahdollisimman suuret voitot. Haluamme olla yritys joka tekee konkreettisesti hyvää. Nellafiinan asiakkaana pääset myös auttamaan ❤️