Black-weekin aikana KAIKKI nellafiinan tuotteet on alennuksessa. Siirrymme omiin kuoseihin, ja täten ollen KAIKKI vuoden 2022 tuotteet ovat alennuksessa. Nyt on mahdollisuus kokeilla Nellafiinaa todella edullisesti, tai mikäli olet jo rakastunut meihin, voit täydentää vaatekaappiasi esimerkiksi uusilla väreillä!  Alennukset ovat valmiiksi tuotteissa- eli et tarvitse erikseen mitään alekoodia. Suurimmaksi osaksi on jäljellä yksittäiskokoja, joten toimithan ripeästi! (ostoskori ei ole varaava).
KAIKKI tuotteet on alennuksessa seuraavan aikataulun mukaisesti;
MA-TO -30% KOKO VALIKOIMA. Nellafiinan instagramissa on joka päivä jonkun tuotteen esittely, kannattaa ehdottomasti ottaa nyt viimeistään Nellafiina seurantaan.
PERJANTAINA -50% KOKO VALIKOIMA. 00:01 tulevat uudet alennukset. Varauduthan olemaan nopea, sivut on tarkistettu ja niiden pitäisi toimia moitteettomasti- mutta suuren ruuhkan myötä voi olla että pieniä järjestelmähäiriöitä voi olla.
LA-SU 70% KOKO VALIKOIMA.
Tuotteita on jäljellä vaan muutama kappale/koko, eli jos odotat kovempia alennuksia, et välttämättä ehdi saamaan juuri sitä tuotetta minkä haluaisit. 
Olemme logistiikkayritystämme informoinut tarjouksistamme, mutta pieniä viiveitä voi olla black weekin takia kuljetuksissa. 
Maksutapana on Klarna. 
Klarnalla on valittavissa lasku (voit kokeilla tuotteita ennen maksamista)- ja myös tietysti kaikki yleisimmät maksutavat. 
Palautusoikeus on tuotteen vastaanottamisesta 14päivää (POIS LUKIEN ALUSVAATTEET). Palautus on omakustanteinen. 
Kiitos kaikille tilauksista!