Suurin inspiraationi sekä minä, Vilma Josefiina Karjalainen eli Nellafiinan tuotteiden ideoija sekä merkin perustaja. 

Miten Nellafiina sai alkunsa?
Aloin haaveilemaan Nellafiinasta v2018 ensimmäisen kerran. Sillon oli esteenä taloudellinen tilanne. En niin vain saanut aikaan velallisena, sekä pienituloisena lähihoitajana ompelimoa ompelemaan sekä toteuttamaan unelmieni vaatteet, mitkä minulla oli mielessä. Aina sillon tällän raapustin paperille ”kaavoja” sekä haaveilin että tämän minä vielä joskus toteutan. Mekko ”temptation” syntyi oikeestaan ensimmäisenä, vuonna 2018. Se oli kaunis, mutta samalla näyttävä ja rohkea. ”Haluan puuvillaa sekä jotain juhlavaa materiaalia-jotta mekko sopisi arkeen sekä juhlaan” muistan ajatelleeni.
Meni aikaa ja sain maksettua velkani sekä säästettyä rahaa. Perustin somemarkkinointi yrityksen ja tuloni kasvoivat hieman, yritystoiminnan kanssa. Tein 100% työaikaa sekä yritystäni, laittaen rahaa säästöön. Välillä palasin kaavojen ja suunnittelun pariin, unelma tuntui olevan lähempänä.
Vuonna 2020 toukokuussa synnytin esikoistyttäreni, Nellan. Huomasin nopeasti miten epäkäytännöllisiä vaatteita tehtiin pienille lapsille. Oli ”tuplakokoa” koossa 62/68 ja se vastasi aina jompaa kumpaa kokoa. Vaatteet menivät helposti pesussa siihen kuntoon että ne sai myydä kirpputorilla 0,50€-2€ hintaan. Halusin toteuttaa laadukkaita lastenvaatteita. Halusin Naisten sekä Lastenvaate-merkin, mikä olisi kotimainen sekä laadultaan priimaa.
Vuonna 2021 asiat lähti nopeasti rullaamaan, olin säästänyt rahaa sekä valmis palkkaamaan Nellafiinalle henkilön, joka onnistui tuomaan visioni eloon. Muutaman kuukauden jälkeen, minulla oli suunnitelmani tuotteena. Yhteistyö ompelimon kanssa sai alkunsa. 2021 syyskuun viimeinen päivä, Nellafiina oli auki.
Nellafiina tarjoaa vauvojen ja lastenvaatteita ihanissa, aistit herättävissä eläinkuoseissa! Meille vaate voi olla enemmän kuin vaate. Rakastamme leikkimielisyyttä sekä lapsenmielisyyttä, etenkin lapsille suunnitelluissa tuotteissa. 
Vastaanotto on ollut todella hyvä ja asiakkaamme rakastavat vaatteitamme. Sen huomaamme eritoten siinä, että tilauksia kertyy yhä useampia ja useampia/asiakas. Moni omistaa esimerkiksi temptation mekon jo monessa värissä. 

Mitä Tulevaisuudessa, miltä näyttää Nellafiinan tulevaisuus?
Haluan Nellafiinalle hyvän vauvan-ja lasten vaatemalliston mikä koostuu monista tyyleistä sekä sisältää arkeen sopivia kokonaisuuksia, mutta myös juhlaan!
Nellafiinan naisten vaatteisiin haluan ehdottomasti panostaa ja laajentaa valikoimaa. Puuvillaiset naistenvaatteet sopivat arkeen sekä juhlaan mutta materiaalina tulemme hyödyntämään myös juhlavampia materiaaleja, kuten velouria ja satiinia. Haaveilen siitä että Nellafiinalta tulee löytymään suurin kotimainen mekkokokoelma! 

Tällähetkellä on työnalla juhlavammat vaatteet sekä lapsille että naisille. Olen todella innoissani Nellafiinan tulevaisuudesta. 

Tervetuloa matkallemme mukaan ❤️